Back to Top

MAÉT mobil alkalmazás

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani az MAÉT alkalmazás letöltésére és használatára vonatkozóan. A MAÉT alkalmazás a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság 2019. évi Kongresszusa hivatalos mobil alkalmazása és ingyenesen letölthető Android valamint iOS operációs rendszert futtató okostelefonokra.

Letöltés

Amennyiben jelen tájákoztatót okostelefonjával olvassa, kattintson a készülékének megfelelő alkalmazás bolt ikonjára:


Amennyiben jelen tájékoztatót számítógépén olvassa, olvassa be okostelefonjával a megfelelő QR kódot.

Google Play
App Store

Menüpontok

Program
Itt található a kongresszus programja, napi bontásban. Az egyes szekciókat lenyitva megteketinthetőek a szekció előadásai. Az éppen futó szekció előtt sárga csík látható, míg az éppen zajló előadás hátterének színe szintén sárga. A felületen mód van a kongresszus előadásaira és előadóira is keresni.
Bármely előadást lehetősége van kedvencnek jelölni, ehhez érintse meg az előadás címe mellett vagy annak adatlapján található csillag ikont.

Előadók
A kongresszus előadóinak listáját tartalmazza. Az előadóra kattintva megjelenik egy adatlap, ahol további információt kaphat az adott előadóról. Bármely előadást lehetősége van kedvencnek jelölni, ehhez érintse meg az előadás adatlapján található csillag ikont.

Kedvencek
Itt gyűlnek a Program illetve az Előadók menüben kedvencnek jelölt előadások. Az előadások időrendben kerülnek listázásra. Az itt található előadások kezdési ideje előtt 5 perccel az alkalmazás értesítést küld Önnek. Ha vissza szeretné vonni a jelölést bármely előadásról, kattintson a címére és érintse meg a csillag ikont.

Interaktív kérdések
Fokozva a kongresszus interaktivítását, a felkért előadók, valamint a kerekasztal résztvevők a program közben kérdéseket tehetnek fel, melyekre a résztvevők az alkalmazáson keresztül valós időben válaszolhatnak, a válaszok összesítése pedig kivetítésre kerül.

Poszterek értékelése
Itt lehet majd értékelni a kongresszuson bemutatott posztereket.
Az értékelés 2019. május 16-án indul.
Az értékeléshez meg kell adnia a névkitűzője vonalkódja alatt található 8 jegyű azonosítót.
Egy posztert csak egyszer lehet értékelni.
Az e-posztereket bármikor megtekintheti a Lux teremben, bemutatásuk a kongresszus programjában leírtaknak megfelelően történik, szintén a Lux teremben.

A legjobb poszterek előadói május 18-án, szombaton a Kiemelt poszterek bemutatása szekcióban is bemutathatják posztereiket!

Helyszín
A kongresszus helyszíne található a menüben, navigációval, térképpel illetve a helyszín weboldalának linkjével.

Termek
A kongresszus helyszínén található termek és egyéb területek kerültek ebbe a menübe. Helyszínrajzokkal igyekszünk segíteni a tájékozódást.

Szállás A kongresszusi szállások listája található a menüben, mindegyikhez térképes navigációval.

Étkezés Étkezésre vonatkozó információk.

Hasznos
Wifi, parkolás, akkreditáció, egyéb hasznos információk.

Szervezők
A kongresszus védnökeinek, szervezőinek listája.

Kiállítás
A kongresszusi kiállítók találhatóak a menüben, helyszíni térképpel.